Reguliere paardrijdlessen
Lijkt het je leuk om paard te rijden?
Kom dan op onze boerderij paardrijden!

 

In kleine groepjes (maximaal 3 deelnemers) worden er reguliere paardrijdlessen gegeven. Deze lessen vinden gemiddeld 1 keer per week plaats en worden gegeven door Judith en/of Leonie. De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters en van jong tot oud.

 

Ook kinderen of jongeren die graag zouden willen paardrijden, maar het omgaan met paarden spannend vinden, kunnen toch (beter) leren paardrijden. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

 


Reguliere lessen ‘Grondwerk met paarden’ (NH)

Wil je (beter) leren omgaan met paarden? Of ben je misschien onzeker?
Volg dan onze Natural Horsemanship lessen, oftewel ‘Grondwerk met paarden’!

 

Tijdens de lessen Natural Horsemanship (NH) leren deelnemers om “diervriendelijker” met een paard om te gaan en beter te kijken naar het gedrag van het paard en zichzelf. Natural Horsemanship kan men in elke omgangsvorm met het paard toepassen, het is een universele “paardentaal” die deelnemers kunnen leren en waar je zelf ook veel van leert!

 

De lessen vinden wekelijks plaats en worden gegeven door Sandra en/of Leonie.
Ervaring is niet nodig.

 

 

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Leonie Rietveld via leonierietveld@zonnet.nl of via 06-22604413. Vermeld daarbij of het gaat om paardrijdlessen of Grondwerk en vermeld uw naam en contactgegevens.

 

Tekstvak: Reguliere lessen en NH

NH oftewel ‘Grondwerk met paarden’ wordt o.a. gegeven door Sandra