JUDITH BLAAK

Mijn naam is Judith Blaak en sinds november 2018 werk ik met veel plezier bij Tro Tardi. Daarnaast werk ik ook nog op een recreatieboerderij. Ik vind het heerlijk om voor de dieren op de zorgboerderij te zorgen en lekker buiten bezig te zijn. Door dit samen met de zorgvragers te doen, maakt dit het werk voor mij helemaal leuk! Graag tot ziens op de zorgboerderij!

LEONIE RIETVELD

Sinds maart 2007 ben ik gestart met de zorgboerderij met als doelstelling dat iedereen die hier komt plezier heeft en lekker kan genieten van de rust en ruimte van de boerderij. Ik begeleid de zorgvragers met de werkzaamheden en de verzorging van de dieren en help hen bij het behalen van bepaalde zorgdoelstellingen.

Daarnaast train ik mijn eigen paarden, geef ik coaching met paarden aan diverse deelnemers en help ik mijn vader met alle overige werkzaamheden op de boerderij.

MANON GROENEVELD

Sinds september 2016 loop ik stage op de zorgboerderij en vanaf juli 2017 mag ik mij medewerker noemen. Ik vind het onwijs leuk dat ik het team van zorgboerderij Tro Tardi mag komen versterken! Ik begeleid de zorgvragers met de werkzaamheden op de boerderij en ook verzorg ik de dieren. Dit doe ik met veel liefde en plezier. Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn, en de zorgvragers te zien genieten van de dieren.

STAGIAIRES EN VRIJWILLIGERS

Ontzettend blij zijn we met alle vrijwilligers die zich dagelijks met veel enthousiasme inzetten voor de zorgboerderij!

Heeft u ook interesse om als vrijwilliger te komen werken of heb je belangstelling voor een stageplek in het kader van een gerelateerde opleiding? Op de zorgboerderij zijn regelmatig stagiaires en vrijwilligers die helpen bij de begeleiding van de zorgvragers en de overige werkzaamheden die op het bedrijf plaatsvinden. Bij de keuze van stagiaires en vrijwilligers houden wij uiteraard rekening met de behoeften en privacy van de zorgvragers. Neem gerust contact met ons op!

LUTGARDE VAN TENT

Vanaf augustus 2008 ben ik op meerdere gebieden werkzaam geweest op en voor de zorgboerderij. Van het begeleiden van de zorgvragers en verzorgen van de dieren tot het ‘werken achter de schermen’. Inmiddels ben ik voornamelijk actief als websitebeheerder en maak ik graag foto’s van de activiteiten die plaatsvinden op de zorgboerderij (en deze website hopelijk ook kleurrijk illustreren)!

De drijvende motoren achter de zorgboerderij stellen zich voor...

Tekstvak: De medewerkers

LAURA VAN DER LINDEN

Naast mijn baan als begeleider van dak– en thuislozen mag ik mij sinds november 2017 medewerker noemen van Zorgboerderij Tro Tardi. Het begeleiden van zorgvragers in de warme en vrolijke sfeer van de boerderij geeft enorm veel voldoening. De humor en vrolijkheid van de medewerkers en de zorgvragers zorgen er voor dat ik elke keer weer met enorm veel plezier naar mijn werk ga!